Hart Uitvaart

Wensen vastleggen

Zelf de regie in handen houden. Wij merken dat heel veel mensen dit prettig vinden. Dit kan door bij leven uw wensen te laten vastleggen. Door dit te doen neemt u veel onzekerheid weg bij uw nabestaanden. Tijdens een voorbespreking bepaalt u zelf welke wensen u wilt vastleggen en welke keuzes u wilt overlaten aan uw nabestaanden. Door uw wensen alvast vast te leggen, voorkomt u onaangename verrassingen wat betreft de kostenbegroting of wat betreft degene die u begeleidt bij het laatste afscheid.

Deze dienstverlening is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Contact
Wensen vastleggen

ervaringen van nabestaanden

Ik werk zelf in een verzorgingshuis en ken zodoende veel ondernemers. Toen mijn vader overleed, hoefde ik niet lang na te denken over wie ik zou bellen; Niels. Hij is altijd zichzelf; vriendelijk, professioneel en ontzettend begaan met de families die hij begeleidt.

Angelique

Niels is helaas al te vaak bij ons geweest. Nog nooit heeft hij ons vertrouwen beschaamd.

Joanna

Niels en Willeke vullen elkaar uitstekend aan. Ze zijn niet alleen ontzettend goed in hun werk, maar ook qua uitstraling zijn ze perfect.

Karel

Ze voelden feilloos aan wat wij wilden. Ik kan terug kijken op een prachtig afscheid.

Maaike

Niels is een fijn mens. Ik merkte meteen dat hij er voor ons was en niet voor zichzelf. Met de kleinste dingetjes dacht hij met ons mee. Zo werd het afscheid van mijn vader nóg persoonlijker en mooier. Ik zou hem van harte aanbevelen.

Marianne