Hart Uitvaart

Tarieven

Hart Uitvaart werkt met een starttarief van €1725,-. Dit is aanzienlijk lager dan veel van de andere uitvaartondernemers, omdat wij geen duur kantoor hebben of hoge directiekosten.

Een gemiddelde crematie kost bij ons rond de 5000,-. Een gemiddelde begrafenis kost bij ons rond de 6000,-. De exacte kosten zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een kostenbegroting op maat.

Bij het bespreken van de uitvaart ontvangt u van ons een globale kostenindicatie. Als het afscheid onverhoopt duurder uitvalt dan verwacht, kunt u altijd nog uw wensen aanpassen. Binnen 24 uur na het bespreken van de uitvaart overhandigen wij u een gespecificeerde kostenbegroting, evenals een documentenmap met alle gemaakte afspraken, een nazorgboek en een checklist bedoeld ter ondersteuning bij de afwikkeling ná een uitvaart.

Doorgaans sturen wij voor u de polissen in naar de verzekeringsmaatschappij. Dit scheelt u een hoop uitzoekwerk. Aan deze service zijn geen kosten verbonden. Tevens vragen wij aan alle betrokken partijen (kistenleveranciers, dragers, begraafplaats/crematorium, drukkerij, rouwautoleverancier etc.) om aan ons te factureren, zodat u één totaalnota ontvangt van de uitvaart. Onze intentie is het om deze persoonlijk aan u te overhandigen.

Wij staan dag en nacht voor u klaar, ook als u niet of elders verzekerd bent.

Contact
Tarieven

ervaringen van nabestaanden

Ik werk zelf in een verzorgingshuis en ken zodoende veel ondernemers. Toen mijn vader overleed, hoefde ik niet lang na te denken over wie ik zou bellen; Niels. Hij is altijd zichzelf; vriendelijk, professioneel en ontzettend begaan met de families die hij begeleidt.

Angelique

Niels is helaas al te vaak bij ons geweest. Nog nooit heeft hij ons vertrouwen beschaamd.

Joanna

Niels en Willeke vullen elkaar uitstekend aan. Ze zijn niet alleen ontzettend goed in hun werk, maar ook qua uitstraling zijn ze perfect.

Karel

Ze voelden feilloos aan wat wij wilden. Ik kan terug kijken op een prachtig afscheid.

Maaike

Niels is een fijn mens. Ik merkte meteen dat hij er voor ons was en niet voor zichzelf. Met de kleinste dingetjes dacht hij met ons mee. Zo werd het afscheid van mijn vader nóg persoonlijker en mooier. Ik zou hem van harte aanbevelen.

Marianne