Hart Uitvaart

Wat te doen bij overlijden

Na een overlijden dient altijd onmiddellijk de huisarts te worden ingeschakeld om officieel de dood te laten constateren. In geval van euthanasie komt ook de Forensisch Arts ter plaatse. Zodra de huisarts is geweest en de overlijdenspapieren zijn getekend, kunt u contact opnemen met Hart Uitvaart via 0181-853538.

De laatste verzorging wordt doorgaans verzorgd door de uitvaartverzorging. Er zal worden gevraagd of u wenst mee te helpen met het aankleden en verzorgen. U zult tevens worden verzocht of u de kleding alvast wilt klaarleggen.

Contact

Hart Uitvaart zal u vragen om de volgende documenten alvast klaar te leggen voor het bespreken van de uitvaart.

  • Het BSN-nummer van de overledene.
  • Het trouwboekje (indien voorhanden).
  • De uitvaartpolissen (indien aanwezig).
  • Eventueel het grafnummer, indien het een bijzetting in een bestaand familiegraf betreft.

Het meeste werk is het verzamelen van de adressen voor de rouwcirculaires. Hart Uitvaart rekent geen kosten voor de adressering en verzending van de rouwpost.

ervaringen van nabestaanden

Ik werk zelf in een verzorgingshuis en ken zodoende veel ondernemers. Toen mijn vader overleed, hoefde ik niet lang na te denken over wie ik zou bellen; Niels. Hij is altijd zichzelf; vriendelijk, professioneel en ontzettend begaan met de families die hij begeleidt.

Angelique

Niels is helaas al te vaak bij ons geweest. Nog nooit heeft hij ons vertrouwen beschaamd.

Joanna

Niels en Willeke vullen elkaar uitstekend aan. Ze zijn niet alleen ontzettend goed in hun werk, maar ook qua uitstraling zijn ze perfect.

Karel

Ze voelden feilloos aan wat wij wilden. Ik kan terug kijken op een prachtig afscheid.

Maaike

Niels is een fijn mens. Ik merkte meteen dat hij er voor ons was en niet voor zichzelf. Met de kleinste dingetjes dacht hij met ons mee. Zo werd het afscheid van mijn vader nóg persoonlijker en mooier. Ik zou hem van harte aanbevelen.

Marianne