Hart Uitvaart

Over Hart Uitvaart

Toegankelijk, persoonlijk en betaalbaar. Dat zijn de drie woorden die het beste de kern raken van hoe wij als Hart Uitvaart werken. Geen standaard welkomstwoord. Oprechte interesse in de families die wij mogen begeleiden. Daarin onderscheiden wij ons.

Of het nu gaat om een groots afscheid met veel aanwezigen op een alternatieve locatie of een ingetogen afscheid in besloten kring. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij veel voor u betekenen. Oprechte, persoonlijke begeleiding maakt het verschil.

Onze insteek is om ieder afscheid persoonlijk te maken. Hoe? Door samen te werken. Wij adviseren u waar nodig, maar uw wensen zijn altijd doorslaggevend. Wilt u meehelpen met aankleden en verzorgen? Uiteraard kan dit. Heeft u een eigen ontwerp voor de rouwkaart? Heel graag. Heeft u liever een blauwe rouwauto dan een grijze of een zwarte? Geen probleem. Alles kan.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Misschien ten overvloede, maar wij rekenen geen kosten voor een kennismakingsgesprek/voorbespreking.

Ons werkgebied strekt zich uit van Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis en omliggende gemeentes tot Pernis, Hoogvliet, Nissewaard en Rotterdam. Met liefde komen we ook, op verzoek, in andere gemeentes.

Contact

Wat te doen bij overlijden

Wensen vastleggen

Tarieven

Waarom Hart uitvaart

 

  • Onafhankelijk
  • Ruime ervaring sinds 2008
  • Gespecialiseerd in uitvaarten op bijzondere locaties
  • Zeer hoge waardering nabestaanden
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Zeer persoonlijk
Contact opnemen

ervaringen van nabestaanden

Ik werk zelf in een verzorgingshuis en ken zodoende veel ondernemers. Toen mijn vader overleed, hoefde ik niet lang na te denken over wie ik zou bellen; Niels. Hij is altijd zichzelf; vriendelijk, professioneel en ontzettend begaan met de families die hij begeleidt.

Angelique

Niels is helaas al te vaak bij ons geweest. Nog nooit heeft hij ons vertrouwen beschaamd.

Joanna

Niels en Willeke vullen elkaar uitstekend aan. Ze zijn niet alleen ontzettend goed in hun werk, maar ook qua uitstraling zijn ze perfect.

Karel

Ze voelden feilloos aan wat wij wilden. Ik kan terug kijken op een prachtig afscheid.

Maaike

Niels is een fijn mens. Ik merkte meteen dat hij er voor ons was en niet voor zichzelf. Met de kleinste dingetjes dacht hij met ons mee. Zo werd het afscheid van mijn vader nóg persoonlijker en mooier. Ik zou hem van harte aanbevelen.

Marianne

Columns

Wil je nog afscheid nemen?

In oktober zie ik haar kinderen gebroederlijk naast elkaar zitten in de aula van de...

Lees meer...

Zomermaanden

De zomermaanden zijn traditioneel de rustigste maanden van het jaar. Al lijkt sinds Corona alles...

Lees meer...

Vier columns in één

,,Gefeliciteerd met de verjaardag van Hart Uitvaart,” lees ik op 17 maart op mijn telefoon....

Lees meer...

Happy socks

In april is het alweer vijftien jaar geleden dat ik enigszins klungelig een stropdas strik...

Lees meer...