Hart Uitvaart

Over Hart Uitvaart

Kwaliteit en een liefdevolle, persoonlijke benadering staan bij Hart Uitvaart zeer hoog in het vaandel. Wij realiseren ons elke dag hoe bijzonder het is dat wij het vertrouwen krijgen om nabestaanden bij te staan in een emotionele fase van hun leven. Dat vertrouwen willen wij nimmer beschamen, daar zetten wij ons met volledige toewijding voor in. Wij denken hier allebei hetzelfde over, waardoor wij een goed team vormen. Het feit dat nabestaanden ons werk de zeer hoge waardering geven van een 9,2, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen.

De ervaring leert ons dat een persoonlijke, betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het verwerken van een verlies. Wij hebben respect voor elke levensovertuiging en zijn ervaren in het begeleiden van zowel traditionele als moderne uitvaarten. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij dragen met liefde bij aan een mooi, waardig en liefdevol afscheid.

Contact

Wat te doen bij overlijden

Wensen vastleggen

Tarieven

Waarom Hart uitvaart

 

 

  • Ruime ervaring als uitvaartverzorging in de regio (sinds 2008)
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Gespecialiseerd in thuisopbaringen
  • Wij garanderen een persoonlijke begeleiding
  • Kwaliteit staat immer voorop
  • Zeer hoge tevredenheid van nabestaanden
  • Tijdens de uitvaart staat de overledene centraal. Niet de uitvaartonderneming.
Contact opnemen

ervaringen van nabestaanden

Ik werk zelf in een verzorgingshuis en ken zodoende veel ondernemers. Toen mijn vader overleed, hoefde ik niet lang na te denken over wie ik zou bellen; Niels. Hij is altijd zichzelf; vriendelijk, professioneel en ontzettend begaan met de families die hij begeleidt.

Angelique

Niels is helaas al te vaak bij ons geweest. Nog nooit heeft hij ons vertrouwen beschaamd.

Joanna

Niels en Willeke vullen elkaar uitstekend aan. Ze zijn niet alleen ontzettend goed in hun werk, maar ook qua uitstraling zijn ze perfect.

Karel

Ze voelden feilloos aan wat wij wilden. Ik kan terug kijken op een prachtig afscheid.

Maaike

Niels is een fijn mens. Ik merkte meteen dat hij er voor ons was en niet voor zichzelf. Met de kleinste dingetjes dacht hij met ons mee. Zo werd het afscheid van mijn vader nóg persoonlijker en mooier. Ik zou hem van harte aanbevelen.

Marianne